Τραγωδία στα Τρίκαλα: Στη Θεσσαλονίκη η νεκροψία του 15χρονου μαθητή που σκοτώθηκε από αεροβόλο

|
THESTIVAL TEAM

Ραντεβού με το θάνατο, είχε ο 15χρονος από την Καλαμπάκα όταν ξεκίνησε να παίζει μαζί με τα άλλα δύο αδέρφια του, με το αεροβόλο όπλο που υπήρχε στο σπίτι.

Η είδηση του θανάτου του μικρού μαθητή, «πάγωσε» ολόκληρο το χωριό Θεόπετρα, αφού κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον μικρό αγόρι.

Κάτοικοι του μικρού χωριού οι οποίοι μίλησαν στο protothema.gr, είπαν πως το συγκεκριμένο πιστόλι είναι ένα όπλο που έχουν οι περισσότερες οικογένειες στα ορεινά χωριά και όπως ισχυρίζονται ήταν η κακιά στιγμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 15χρονος έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του μαζί με τον μεγαλύτερο 17χρονο αδερφό του και στην αυλή εκείνη τη στιγμή βρισκόταν και ο 4χρονος αδερφός.

Είχαν τοποθετήσει τενεκεδάκι το οποίο το είχαν ως στόχο για να ρίχνουν με το αεροβόλο όπλο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το όπλο εκπυρσοκρότησε και χτύπησε θανάσιμα τον 15χρονο μαθητή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πατέρας τους ο οποίος είναι ιερέας, έλειπε από το σπίτι γιατί τελούσε τον εσπερινό. Ο μαθητής ήταν ένα από τα εφτά παιδιά της πολύτεκνης οικογένειας που πλέον έχει βυθιστεί στον πόνο.

Εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης

Η σορός του 15χρονου μαθητή θα μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής. Σύμφωνα με το tv10.gr, εικάζεται πως ο 15χρονος μπορεί να κατέληξε από ανακοπή καρδιάς και όχι από το σοβαρό τραύμα, καθώς υπέστη σοκ από το συμβάν.

Η μέρα και η ώρα της κηδείας ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά, αφού αναμένεται η ιατροδικαστική έρευνα, η οποία θα ρίξει «φως» στα ακριβή αίτια θανάτου του αγοριού.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.