Τί κάνεις εάν έχει φτάσει η ώρα του γάμου σου και ολόκληρη η χώρα βρίσκεται σε καραντίνα; Στέλνεις μήνυμα στο 13033 με τον αριθμό 5 και πηγαίνεις στο δημαρχείο για να παντρευτείς. Αυτό έκαναν τα έξι ζευγάρια που παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το απόγευμα της Πέμπτης στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Τόσο το ζευγάρι όσο και οι μάρτυρες που το συνόδευαν φορούσαν μάσκες και γάντια. Ένας δημοτικός υπάλληλος ενημέρωνε τους συμμετέχοντες στην τελετή για το πρωτόκολλο ασφαλείας. Οι αποστάσεις μεταξύ των καλεσμένων ήταν στο ενάμισι μέτρο.

Ο αντιδήμαρχος, Μάκης Κυριζίδης και ο συνεργάτης του βρίσκονταν σε απόσταση ασφαλείας από το ζεύγος και τηρούσαν όλα τα μέτρα προστασίας από τον ιό. Οι νύφες και οι γαμπροί δήλωναν ευτυχισμένοι για το ευχάριστο γεγονός και πρόσθεταν ότι δεν θα ανέβαλαν την τελετή για κανέναν λόγο.

Οι έξι γάμοι ολοκληρώθηκαν χωρίς απρόοπτα και η ζωή συνεχίζεται. Μπορεί η πανδημία του κορωνοϊού να έχει δυσκολέψει την καθημερινότητά μας, όμως, κανείς και τίποτα δεν μπορεί να νικήσει τη δύναμη της αγάπης και του έρωτα.

Δείτε στιγμιότυπο από έναν εκ των έξι πολιτικών γάμων, καθώς και το σχόλιο του αντιδημάρχου, Μάκη Κυριζίδη, στο βίντεο που ακολουθεί.