Μάγδα Φύσσα: Δεν αποδέχεται την πρόταση Βαρουφάκη για την Προεδρία της Δημοκρατίας

|
ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΛΗΣ

“Εξαιρετικά τιμητική” χαρακτηρίζει την κίνηση του Γιάνη Βαρουφάκη να την προτείνει για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας η Μάγδα Φύσσα, τονίζει ωστόσο πως δεν μπορεί να την αποδεχτεί.

Σε δήλωσή της η μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα, ο οποίος έπεσε νεκρός από το μαχαίρι του μέλους της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Ρουπακιά, τονίζει στη δήλωσή της αναφορικά με την απόφασή της αυτή:

“Αφ’ ενός διότι έχω αφιερώσει όλες μου τις δυνάμεις στην ολοκλήρωση της δίκης της ναζιστικής οργάνωσης, η οποία έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα προσωπικά αλλά και για τη δημοκρατία στον τόπο μας, αφ’ ετέρου διότι έχω ξεκαθαρίσει και στο παρελθόν ότι δεν ασχολούμαι με την πολιτική”.

Αναλυτικά η δήλωση της Μάγδας Φύσσα:

“Πληροφορήθηκα από τα μέσα ενημέρωσης την πρόθεση του κ. Βαρουφάκη να με προτείνει για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Τον ευχαριστώ πολύ για την εξαιρετικά τιμητική αυτή πρόταση, για την οποία δεν ήμουν ενήμερη, αλλά δεν μπορώ να την αποδεχτώ.

Αφ’ ενός διότι έχω αφιερώσει όλες μου τις δυνάμεις στην ολοκλήρωση της δίκης της ναζιστικής οργάνωσης, η οποία έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα προσωπικά αλλά και για τη δημοκρατία στον τόπο μας, αφ’ ετέρου διότι έχω ξεκαθαρίσει και στο παρελθόν ότι δεν ασχολούμαι με την πολιτική”

(Πηγή Φωτογραφίας: newsbeast.gr)

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.