Εξιτήριο από το νοσοκομείο που μεταφέρθηκε εσπευσμένα μετά την κατάθεσή της στη δίκη για τον βιασμό του παιδιού της πήρε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη. Η Κυριακή Αρμουτίδου μίλησε για τον πόνο που βιώνει μετά τον χαμό της κόρης της, για τη συνάντηση που είχε με τη Μάγδα Φύσσα αλλά και τους κατηγορούμενους.

«Προσπαθώ να αναρρώσω», λέει στους δημοσιογράφους που την περίμεναν το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από το νοσοκομείο Σωτηρία. «Άνθρωπος να μην βιώσει αυτό που ζω εγώ. Είμαι μια χαροκαμένη μάνα. Να στέλνει παιδί για σπουδές και να το παίρνει σε φέρετρο και να παρίσταται στη δίκη. Να έχω πίσω μου τους δολοφόνους», σημειώνει η Κυριακή Αρμουτίδου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV, παρά το γεγονός ότι η υγεία της είναι επιβαρυμένη, δεν θέλει να χάσει στιγμή από τη δίκη για τη δολοφονία του παιδιού της. «Το παιδί μου βίωσε όλες τις μορφές βίας. Δεν είναι δυνατόν να μην άκουγε τις φωνές της κόρης μου που τσίριζε και φώναζε. Οι κατηγορούμενοι δεν έχουν ούτε αγωγή ούτε Παιδεία», σημείωσε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη. Και τόνισε, αναφερόμενη στους κατηγορουμένους: «Δεν θέλω τη συγγνώμη τους».

Για τη συνάντησή της με την Μάγδα Φύσσα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πολύ συγκινήθηκα και με αυτή τη χαροκαμένη μάνα».

Δείτε το βίντεο: