Σε εξέλιξη βρίσκεται η ευρεία σύσκεψη στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη για τα προβλήματα που έχουν υποστεί οι ελαιοπαραγωγοί του νομού.

Εκπρόσωποι των αγροτών αλλά και τοπικοί φορείς ενημερώνουν αυτήν την ώρα τον υπουργό από τον οποίον περιμένουν άμεσες λύσεις εδώ και τώρα και όχι υποσχέσεις που δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν, αναφέρει το cretapost.gr.

Έξω από το Επιμελητήριο βρίσκονται αγρότες με πανό στα χέρια προχωρώντας σε διαμαρτυρία ενώ έντονη είναι και η παρουσία της αστυνομίας.

Στο σημείο επικράτησε ένταση ενώ έπεσαν και δακρυγόνα καθώς αγρότες που πρόσκεινται στο ΚΚΕ προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό με αποτέλεσμα να ακολουθήσει χρήση χημικών.t3

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Βορίδης έφτασε στην Κρήτη χθες το βράδυ και επισκέφτηκε την περιοχή Λούρες του δήμου Γόρτυνας και παρευρέθη σε ρακοκάζανο.

Μετά το τέλος της σύσκεψης ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη θα πραγματοποιήσει αυτοψία στις περιοχές όπου το πρόβλημα είναι διαπιστωμένο.