Σάμος: Ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο απειλούν με παραίτηση -Αντιδρούν στα σχέδια της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό

|
THESTIVAL TEAM

Με παραίτηση απειλεί ο Δήμαρχος ανατολικής Σάμου και το δημοτικό συμβούλιο της, μετά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό/προσφυγικό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Samos Times, σε έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού Συβουλίου το απόγευμα της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος της Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργος Στάντζος αφού ενημέρωσε το σώμα για τις τελευταίες εξελίξεις, όπως αυτές έγιναν γνωστές από τα ΜΜΕ, τόνισε με έμφαση ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δεχτεί η δημοτική αρχή και οι πολίτες του νησιού την δημιουργία μιας δομής που θα φιλοξενεί 5.000 και πλέον ανθρώπινες ψυχές.

Βίντεο: «Θέτω την παραίτησή μου αν δεν παρθεί πίσω η απόφαση»

«Θέτω την παραίτησή μου αν δεν παρθεί πίσω η απόφαση μετατροπής ενός νησιού σε ανοιχτή φυλακή. Σταθείτε δίπλα μου. Ο κόσμος με έβγαλε δήμαρχο και θα με ρίξει το σύστημα. Νιώθω περήφανος που επί 2 ½ μήνες υπηρέτησα ως δήμαρχος», ανέφερε πριν λίγο ο κ. Γιώργος Στάντζος κατά τη διάρκεια του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου.

«Παραιτούμαστε και εμείς αν παραιτηθεί ο δήμαρχος. Και η δική μας παραίτηση είναι δεδομένη», είπε από την πλευρά του και ο κ. Νίκος Κατρακάζος.

Πηγή samostimes.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.