Εικόνες από τον σταθμό του μετρό Θεσσαλονίκης «Σιντριβάνι», δημοσίευσε στη σελίδα του στο facebook, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Νίκος Ταχιάος.

Τα «εγκαίνια» του πριν από περίπου έναν χρόνο είχαν προκαλέσει «πόλεμο» ανακοινώσεων μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή και την παρουσία του τότε πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Οι εικόνες που δημοσίευσε ο κ. Τάχιαος κάθε άλλο από έτοιμο σταθμό θυμίζουν.

met-1.jpg

met-2.jpg

met-3.jpg

met-4.jpg

met-5.jpg

Παράλληλα τόνισε ότι η η Αττικό Μετρό Α.Ε. «ανοίγει» στους Θεσσαλονικείς τον υπό κατασκευή σταθμό του μετρό στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό, στο πλαίσιο του Thessaloniki Open House 2019.

Όσο για τον σταθμό «Σιντριβάνι», όπως ανέφερε ο ίδιος, ο «χώρος αντεδείκνυται για επισκέψεις».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Ταχιάου:

«Το επόμενο Σαββατοκύριακο, στα πλαίσια του Thessaloniki Open House 2019, η Αττικό Μετρό Α.Ε. «ανοίγει» στους Θεσσαλονικείς τον υπό κατασκευή σταθμό του μετρό στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό. Επισκέψιμα θα είναι τα δύο πρώτα υπόγεια επίπεδα, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δουν την πρόοδο των εργασιών. Η είσοδος θα γίνεται από τις σκάλες μπροστά από τον ΟΣΕ. Δεν απαιτούνται κρατήσεις.

Όσο για τον σταθμό «Σιντριβάνι» που «εγκαινιάστηκε» πανηγυρικά πριν από 11 μήνες, ιδού η χθεσινή εικόνα του. Ο χώρος αντεδείκνυται για επισκέψεις».