Κατερίνη: Νέα στοιχεία για την 17χρονη αγνοούμενη

|
THESTIVAL TEAM

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 17χρονης κοπέλας από την Κατερίνη.

Το κορίτσι που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, εξαφανίστηκε μαζί με την μητέρα της την περασμένη Παρασκευή.

Μια μαρτυρία στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο», προσθέτει νέα στοιχεία στην υπόθεση εξαφάνισης της 45χρονης μητέρας με τη 17χρονη κόρη της. Συγκεκριμένα, ιδιοκτήτης κεντρικού φωτογραφείου στην Κατερίνη ανέφερε ότι αναγνώρισε την 17χρονη από τη φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει στη δημοσιότητα. Επιπλέον, θυμήθηκε ότι πριν από λίγες μέρες, μαζί με τη μητέρα της, είχαν πάει στο φωτογραφείο του.

«Μου έκανε εντύπωση το πόσο ευδιάθετη ήταν η μητέρα. Σχεδόν σιγοτραγουδούσε. Μπορεί να μην πιάσαμε κουβέντα αλλά θυμάμαι ότι μου ζήτησαν να βγάλουν φωτογραφίες για διαβατήριο» ανέφερε ο ιδιοκτήτης του φωτογραφείου, προσθέτοντας ότι οι δύο αγνοούμενες, ήθελαν να βγάλουν διαβατήριο, για να ταξιδέψουν στη Ρωσία. «Θυμάμαι ότι το κορίτσι είχε κάποιο κινητικό πρόβλημα και την κρατούσε η μητέρα της. Είμαι σίγουρος πως πρόκειται για το παιδί που ψάχνουν» κατέληξε.

Σημειώνεται ότι το «Χαμόγελο του παιδιού» προέβη στην ενεργοποίηση του συναγερμού Amber Alert κατόπιν συναίνεσης των αστυνομικών Αρχών.

Η μαθήτρια έχει ύψος 1.55, ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και γαλάζια μάτια και χρησιμοποιεί περιπατητήρα, γνωστό ως «Π», χρώματος μπλε.

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ στην Κατερίνη: “Φοβόμαστε μήπως συνέβη κάποιο ατύχημα” λέει ο πατέρας της 17χρονης

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.