Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Πιερία και Ημαθία λόγω εργασιών στην Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης

|
THESTIVAL TEAM

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σε Πιερία και Ημαθία, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος, στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.).

Συγκεκριμένα, όπως ενημερώνει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, από τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου (471 χιλιόμετρο), έως τον ανισόπεδο κόμβο Αγαθούπολης (459 χιλιόμετρο), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, τις παρακάτω ημερομηνίες:

– Πέμπτη και Παρασκευή (14 και 15 Νοεμβρίου 2019), τις ώρες 07.30 – 17.30.

– Δευτέρα έως και Τετάρτη (18 έως και 20 Νοεμβρίου 2019), τις ώρες 07.30 – 17.30.

Τα οχήματα που κινούνται προς Αθήνα, θα κατευθύνονται στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, μέσω του κόμβου Νησελίου επί της Εγνατίας Οδού και στη συνέχεια θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Αθήνα, μέσω του κόμβου Αγαθούπολης (Μεθώνης).

Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.