Ιεράπετρα: Παρασύρθηκε από τα κύματα και χτύπησε στα βράχια

|
THESTIVAL TEAM

Στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας νοσηλεύεται ένας άνδρας ηλικίας περίπου 55 ετών μετά από ένα πολύ επικίνδυνο περιστατικό που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή στην παραλία του Αγίου Ανδρέα στην Ιεράπετρα.

Ο άντρας που,σύμφωνα με το radiolasithi.gr, έκανε το μπάνιο του μέχρι αργά το απόγευμα της Τρίτης και βρισκόταν στην παραλία μαζί με τη γυναίκα του φαίνεται πως παρασύρθηκε από το κύμα και χτύπησε στα βράχια, χάνοντας τις αισθήσεις του.

Η γυναίκα του άρχισε αμέσως να καλεί σε βοήθεια και κάτοικοι της περιοχής ήταν αρχικά αυτοί που προσπάθησαν να τον βγάλουν έξω, ενώ άμεσα στο σημείο βρέθηκα διασώστες του ΕΚΑΒ και άνδρες του Λιμεναρχείου.

Ο άνδρας βγήκε από τη θάλασσα ζωντανός αλλά χωρίς τις αισθήσεις του και με φανερά τα σημάδια από χτυπήματα στα βράχια στο σώμα και το κεφάλι και άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας για να γίνει εκτίμηση της σοβαρότητας της κατάστασής του.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.