Στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» με την Τατιάνα Στεφανίδου, μίλησε ο 52χρονος αρχιφύλακας των ΜΑΤ που τον Ιούνιο του 2015 σκότωσε την 7χρονη κόρη του.

«Ήταν η κακιά η ώρα, άθελα μου έγινε. Δεν προσχεδίασα τίποτα, έγινε αυθόρμητα χωρίς να το καταλάβω» δηλώνει μέσα από τις φυλακές.

Ο παιδοκτόνος που ήταν σε άδεια όταν σκότωσε το κοριτσάκι του αναφέρει ότι δεν ήθελε να γυρίσει στη δουλειά του γιατί δεν ένιωθε καλά. «Η δουλειά με είχε κουράσει, δεν άντεχα» λέει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα δήλωσε μετανιωμένος και ζήτησε συγχώρεση ενώ όπως είπε το έγκλημα δεν ήταν προσχεδιασμένο.

«Ήταν η κακιά η ώρα, άθελα μου έγινε. Δεν προσχεδίασα τίποτα, έγινε αυθόρμητα» είπε ο αρχιφύλακας και είπε ότι είχε κάποιες προστριβές με τη σύζυγό του, προσθέτοντας πως «μπορεί να φταίει κι αυτό».

Όπως είπε ο αρχιφύλακας δεν έχει καμία επαφή με το άλλο του παιδί, ωστόσο αν αποφυλακιστεί θα επιδιώξει αν και φοβάται, να το συναντήσει.

Τέλος ο αστυνομικός ζήτησε από τη μητέρα των παιδιών του να τον συγχωρέσει.

Υπενθυμίζεται πως το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης, ενώπιον του οποίου εξετάστηκε η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό, έκρινε ένοχο τον 51 ετών κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, αλλά του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου κι έτσι η πρωτόδικη ποινή των ισόβιων μειώθηκε σε κάθειρξη 15 ετών…

Δείτε το βίντεο από το newsit.gr: