Την διαμαρτυρία του προς τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, εξέφρασαν οι κάτοικοι της Ευκαρπίας στην περιοχή Ανθοκήπων μετά τις πλημμύρες που είχαν ως αποτέλεσμα να καταστραφούν οι περιουσίες τους.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έκανε αυτοψία στην Ευκαρπία συνοδεία αντιδημάρχων του δήμου Παύλου Μελά και υπηρεσιακών παραγόντων.

"Μέσα και από αυτό το συμβάν φαίνονται οι διαχρονικές ευθύνες δεκαετιών και σε αυτή τη γειτονιά αλλά και σε πολλές γειτονιές στην Ελλάδα. Το κομμάτι της πρόληψης είναι το κομμάτι της απόλυτης ευθύνης, το μεγάλο στοίχημα που έχουμε να κερδίσουμε μέσα στους επόμενους μήνες. Ευθύνη μας να αποκατασταθούν όσο πιο γρήγορα και στην περιοχή τα προβλήματα που υπάρχουν και να υπάρξει ένας σχεδιασμός σε συνεργασία με τον Δήμο για την κατάσταση των ανθρώπων του συγκεκριμένου οικισμού. Λίγα λόγια, πολλή δουλειά, μεγάλα τα προβλήματα, δεκαετιών, διαχρονικά, δεν μπορούν να λυθούν με ένα μαγικό ραβδί μέσα σε λίγες ημέρες. Αλλά είναι η ώρα να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε σκληρά ώστε να μην ξαναέχουμε τέτοια φαινόμενα πουθενά" δήλωσε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας.

Σημειώνεται ότι οι κάτοικοι διαμαρτύρονταν και ζητούσαν επιτακτικά τον δήμαρχο, ο οποίος δεν εμφανίστηκε όπως λένε από χθες.