Συγκλονίζει με το μήνυμά του, ο Γιάννης Φιλιππόπουλος, ο πατέρας των διδύμων κοριτσιών που χάθηκαν στο Μάτι, για τη φονική πυρκαγιά που έκοψε το νήμα της ζωής σε 102 ανθρώπους.

Ο κ. Φιλιππόπουλος από το νεκροταφείο, όπου είναι θαμμένα τα παιδάκια, αναφέρει: «Η μόνη γαλήνη που θα βρω στην ψυχή μου είναι ότι τα δικά σας παιδιά, των υπευθύνων, θα μεγαλώσουν κάποια στιγμή και θα σας μισήσουν για αυτό που κάνατε στην οικογένεια μου και σε τόσες άλλες οικογένειες...»

«Η χώρα μου είναι μια υπέροχη χώρα σαν χώμα, αλλά άχρηστη σαν κράτος.

Ήταν ωραία κύριε Τσίπρα τα Χριστούγεννα στο Μαξίμου, που φιλούσατε τα παιδάκια. Εγώ αναγκάστηκα να φιλήσω τα κοριτσάκια μου παραμορφωμένα και καμένα.

Κυρία Δούρου, ήσασταν υπέροχη με τα μαλλάκια σας, όταν βγαίνατε στις εκπομπές και δικαιολογούσατε τον εαυτό σας, δυστυχώς εμένα δεν μου έμεινε μαλλάκι να κρατήσω ενθύμιο από τα παιδάκια μου.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους, συγγενείς, φίλους, ανθρώπους που στάθηκαν κοντά μου, αστυνομία και πυροσβεστική που με βοήθησαν εκείνες τις δύσκολες στιγμές, συναδέλφους, εργοδότες και φυσικά τη γυναίκα μου. Οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθείτε με νόμιμο τρόπο», υπογραμμίζει, επίσης, ο πατέρας των διδύμων.

Δείτε το βίντεο που έχει αναρτήσει ο φίλος της οικογένειας Άγγελος Κοντός στο Facebook: