Ένας κουμπαράς περιμένει τους εκλογείς στην είσοδο των εκλογικών τμημάτων του Δήμου Κομοτηνής με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την κάλυψη μέρους των εξόδων θεραπείας του μικρού Χρήστου Θεοδωρίδη. Κουμπαράδες έχουν τοποθετηθεί στο 6ο δημοτικό σχολείο Κομοτηνής όπως στο 1ο Γυμνάσιο. Έρανος διενεργείται για ένα μικρό παιδί, προκειμένου να συλλεγούν χρήματα απαραίτητα για την ιατρική φροντίδα που δέχεται.

Η ανταπόκριση των πρώτων ψηφοφόρων είναι ενθαρρυντική, αφού αρκετοί είναι εκείνοι που σταματούν, κοιτούν τον κουμπαρά, όσοι δεν γνωρίζουν για την περιπέτεια υγείας του μικρού Χρήστου, ρωτούν και καταθέτουν όσα χρήματα μπορούν, σύμφωνα με το xronos.gr. Η πρωτοβουλία ανήκει στην Πολιτιστική και Αθλητική Ένωση Ποντίων Θρυλορίου, η οποία και εξασφάλισε την άδεια διενέργειας εράνου εκ μέρους των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Ο μικρός Χρήστος Θεοδωρίδης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Υποβάλλεται καιρό τώρα σε εξειδικευμένη αγωγή εκτός Ελλάδας. Τα αποτελέσματα μέχρι τώρα είναι ενθαρρυντικά, ωστόσο, επειδή πρέπει να συνεχιστεί αυτή η αγωγή και επειδή είναι αρκετά δαπανηρή χρειάζεται η έμπρακτη στήριξη όλων. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι γονείς του μικρού Χρήστου απευθύνονται στην κοινωνία για στήριξη του αγώνα που δίνει το παιδί τους και μέχρι στιγμής έχουν βρει ανταπόκριση.

Δείτε φωτογραφίες του xronos.gr:

koymparades_exo_apo_eklogika_1.jpg

koymparades_exo_apo_eklogika_2.jpg

koymparades_exo_apo_eklogika_6.jpg

koymparades_exo_apo_eklogika_4.jpg