Τον βανδαλισμό προεκλογικών περιπτέρων στα Πεύκα και στην Άνω Ηλιούπουλη, στη Θεσσαλονίκη καταγγέλλει με ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Επιχειρούν να διαταράξουν το ήρεμο κλίμα της προεκλογικής περιόδου το οποίο όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες οφείλουμε να διαφυλάξουμε», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι βανδαλισμοί των εκλογικών περιπτέρων του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στα Πεύκα Θεσσαλονίκης και στην Πλατεία Ελευθερίας στην Άνω Ηλιούπολη επιχειρούν να διαταράξουν το ήρεμο κλίμα της προεκλογικής περιόδου το οποίο όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες οφείλουμε να διαφυλάξουμε.

Τέτοιου είδους ενέργειες είναι απαράδεκτες και μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω.

Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες και τα κόμματα να καταδικάσουν με τον πλέον απερίφραστο τρόπο τέτοιους είδους ενέργειες και να περιφρουρήσουν την ελεύθερη και δημοκρατική έκφραση εν όψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019.

Εμείς συνεχίζουμε και καλούμε τους φίλους μας να ενισχύσουν με την παρουσία τους τα εκλογικά μας περίπτερα σε όλη την πόλη».

Δείτε φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Facebook o πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης, Νίκος Παρασκευόπουλος:

siriza.jpg

siriza1.jpg