Σε σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της μητέρας της στο Γουδί, προχώρησε η 68χρονη κόρη της.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, τον τελευταίο καιρό η 92χρονη είχε κάνει μια επέμβαση η οποία χειροτέρεψε την άνοιά της. Η ηλικιωμένη ζητούσε συνεχώς να συναντήσει τους γονείς της. «Εκείνη την ημέρα ήταν ξαπλωμένη και άρχιζε πάλι να μου φωνάζει και να μου λέει ότι ήθελε τους γονείς της. Δεν άντεχα άλλο αυτήν την κατάσταση και αποφάσισα ότι ήταν η καλύτερη στιγμή να της κάνω το χατίρι και να πάει να συναντήσει τους γονείς της. Της έκλεισα το στόμα με μία ταινία. Αντέδρασε λίγο, αλλά εγώ επέμενα και δευτερόλεπτα αργότερα ήταν νεκρή». 

Συνεχίζοντας τις περιγραφές της, τόνισε πως οι καυγάδες τους είχαν γίνει καθημερινότητα και αυτό γιατί η μητέρα της, λόγω της άνοιας, την κατηγορούσε ότι έπαιρνε κάποια προσωπικά της αντικείμενα και ότι ξεχνούσε τα πάντα. «Ξεχνούσε τα πάντα και πολλές φορές μού έλεγε ότι έκλεβα πράγματα που δεν έβρισκε. Οι τσακωμοί μας ήταν καθημερινοί και κάθε μέρα χειροτέρευαν. Ζούσα μαζί της από την ημέρα που χώρισα με το σύζυγό μου και κάθε μέρα ήταν χειρότερη από την άλλη», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Η 68χρονη μητροκτόνος ανέφερε ότι τύλιξε τη μητέρα της σε μία κουβέρτα, την έδεσε με σκοινιά και άρχισε να την κουβαλάει η ίδια έξω στο πεζοδρόμιο, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά:

«Κουράστηκα να τη σέρνω και την άφησα στο σημείο που τη βρήκατε. Επέστρεψα στο σπίτι και νόμιζα ότι είχε τελειώσει το θέμα».

Το πρωί της Κυριακής, η 68χρονη δράστης οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, ενώ την Τρίτη θα απολογηθεί στον ανακριτή.