Ένα ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

|
THESTIVAL TEAM

Η Θεσσαλονίκη έχει σχεδόν «αδειάσει» καθώς οι περισσότεροι αναζητούν ανάσες δροσιάς στις παραλίες της Χαλκιδικής.

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα λειτουργήσει μία μόνο βάρδια και συγκεκριμένα 07:00-15:00 για το Σάββατο, την Κυριακή και την Δευτέρα.

Τις υπόλοιπες ώρες θα κλειδώνει, όπως επίσης θα κλειδώσει άλλες 40 φορές μέσα στον μήνα.

“Όσον αφορά το Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, το τριήμεο του Αγίου Πνεύματος θα καλυφθούν με ασθενοφόρο μόνο τρείς από τις εννέα βάρδιες που χρειάζονται, δηλαδή μόνο τα πρωινά. Οι υπόλοιπες ώρες και τις τρεις ημέρες θα είναι κενές.

Γενικά οι κενές βάρδιες για κάθε μήνα αγγίζουν τις τριάντα με σαράντα. Αυτό συνεπάγεται ότι δεν υπάρχει κάλυψη μιας μεγάλης περιοχής από ασθενοφόρο. Αν γίνει κάτι θα έρθει ασθενοφόρο από τα Μουδανιά, εφόσον δεν είναι σε περιστατικό.

Αυτό που πρέπει να γίνει είναι από τους επτά διασώστες του ΕΚΑΒ να έρθουν ακόμη τέσσερα μόνιμα άτομα για να βγαίνουν όλες οι βάρδιες” δήλωσε στο thestival.gr ο κ. Θεμελής Ιερισιώτης, εθελοντής διασώστης, μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Εθελοντών Μονάδων Υγείας Κασσάνδρας.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.