Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως οι αμαξοστοιχίες που εκτελούν το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα θα ενισχυθούν με περισσότερα βαγόνια προκειμένου να εξυπηρετήσουν όλους εκείνους που θέλουν ενόψει των εκλογών, εξέδωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της, τα περισσότερα βαγόνια στις αμαξοστοιχίες αυτές θα υπάρχουν από σήμερα και μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, ενώ η κίνηση αυτή αφορά και στα express δρομολόγια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ:

"Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε, λόγω υψηλής ζήτησης, αυξάνει τη διαθεσιμότητα θέσεων, ενισχύοντας τις αμαξοστοιχίες της. Για τη διευκόλυνση του επιβατικού κοινού, που ταξιδεύει με τον σιδηρόδρομο για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ενισχύει με περισσότερα βαγόνια τα δρομολόγια Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα, από την Τετάρτη 23.05 έως και την Τρίτη 28.05, συμπεριλαμβανομένων και των express δρομολογίων.

Υπενθυμίζεται ότι ισχύει έκπτωση 30% στις τιμές των εισιτηρίων για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος. Η έκπτωση χορηγείται με την επίδειξη της ταυτότητας και βεβαίωση του τόπου άσκησης του εκλογικού δικαιώματος από την επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών.

Επιπλέον, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ διευκρινίζει στο επιβατικό κοινό ότι η λειτουργία wifi είναι σε πιλοτικό στάδιο και η χρήση πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών για αγορές επί της αμαξοστοιχίας δεν είναι -προς το παρόν- εφικτή".