VIDEO-ΣΟΚ από τη δολοφονία ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ στα Χανιά

|
THESTIVAL TEAM

Οι εικόνες από τη στυγνή δολοφονία μέσα σε μίνι μάρκετ στα Χανιά σοκάρουν. 

Ο δράστης μπήκε ατάραχος στο μαγαζί και είχε το αυτοσχέδιο πυροβόλο όπλο, με το οποίο σημάδεψε τον Κώστα Κατσουλάκη.

Πανικόβλητες μητέρες με μικρά παιδιά και άλλοι πελάτες έτρεχαν να σωθούν.

Το θύμα κατάφερε αρχικά να ξεφύγει μέχρι που έφτασε στην έξοδο της επιχείρησης, όπου ο δράστης τον εκτέλεσε εν ψυχρώ.

Το έγκλημα σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή, με τον δράστη να περιγράφει στους αστυνομικούς τις κινήσεις αλλά και το σχέδιό του.

Όπως μετέδωσε ο Alpha και φαίνεται στα συγκλονιστικά πλάνα από το κύκλωμα τηλεόρασης του μίνι μάρκετ, ο δράστης μπήκε στο κατάστημα που διατηρούσε ο αδικοχαμένος κοινοτάρχης και κρατούσε μία σακούλα. Μέσα έκρυβε ένα όπλο, που όπως υποστήριξε έφτιαξε ο ίδιος.

Όταν το έβγαλε στο κατάστημα επικράτησε πανικός. Όλοι άρχισαν να τρέχουν. Μεταξύ των πελατών φαίνεται και μια μητέρα με το ανήλικο παιδάκι της που τρέχει να σωθεί, αλλά και άλλοι πελάτες.

Επίσης φαίνεται στα πλάνα και ο Κώστας Κατσουλάκης, ο οποίος ήταν αδύνατον να αποφύγει τη δολοφονία. «Είχα σχεδιάσει να το κάνω από καιρό» φέρεται να είπε ο δράστης.

Ο δράστης αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και της παράνομης οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.

Τις προηγούμενες ημέρες, έξω από τον χώρο που απολογήθηκε ο 60χρoνος είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι του θύματος ζητώντας από τις αρχές να αποδώσουν δικαιοσύνη. Κατά την έξοδό του, προσπάθησαν να τον λιντσάρουν…

Υπενθυμίζεται ότι ο 60χρονος δράστης είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές πάρα πολλές φορές στο παρελθόν για δολιοφθορές και έντονα παραβατική και προβληματική συμπεριφορά.

Μάλιστα, σε δήλωσή της οικογένειας, μια ημέρα μετά τη δολοφονία, επιρρίπτονται ευθύνες στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές που δεν είχαν ανακόψει την έκνομη δράση του 60χρονου.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.