Επίθεση με μπογιές πραγματοποίησαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 15 Μαΐου αντιεξουσιαστές στα γραφεία του ΛΑΟΣ, στην οδό Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα αντιεξουστικού χώρου.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση η επίθεση έγινε ως ένδειξη αλληλεγγύης στον απεργό πείνας, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το βράδυ της Τετάρτης 15 του Μάη,επιτεθήκαμε στα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ. επί της οδού Λαγκαδά με μπογιές στην πρόσοψη τους και προκαλώντας φθορές στην είσοδο, ως ένδειξη αλληλεγγύης στην απεργία πείνας του Δ. Κουφοντίνα.Αλλά τα γραφεία αυτά ,πέρα από την σημασία τους για εμάς ως γραφεία πολιτικού κόμματος, έχουν και μια ακόμη.

Ο Λάμπρος Χ., υποψήφιος ευρωβουλευτή με το ΛΑ.Ο.Σ. είναι κοντινός συγγενής του Σπύρου Χ., ο οποίος πρωταγωνίστησε στην ρατσιστική επιτροπή ενάντια στην ένταξη των προσφυγόπουλων σε σχολεία του Ωραιοκάστρου,καθώς και του Κώστα Χ., μέλους του Ιερού Λόχου. Όλοι αυτοί παράλληλα με την φασιστική τους δράση,έχουν στήσει επιχειρήσεις και διαμένουν στο Ωραιόκαστρο. Αν νομίζετε ότι βάζοντας μια καινούργια πόρτα και ξαναβάφοντας τους τοίχους σας, θα αποφύγετε τη στοχοποίηση και τις συνέπειες των πράξεων σας κάνετε μεγάλο λάθος!

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΡΑ

αναρχικοί/ες»