Συγκέντρωση του Ιερού Λόχου ενάντια στο 3ο αυτοοργανωμένο Thessaloniki Pride

|
THESTIVAL TEAM

Κορυφώνεται σήμερα το 3ο Αυτό-οργανωμένο Thessaloniki Pride, με την πολύχρωμη πορεία ελεύθερης έκφρασης που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μέλη της ΛΟΑΤΚΙ Κοινότητας που διαφοροποιούν  τη στάση τους από το επίσημο Thessaloniki Pride, λόγω των χρηματοδοτήσεων που αυτό λαμβάνει, δίνουν ραντεβού στις 14.00, στο Άγαλμα του Βενιζέλου και σκοπέουν να πραγματοποιήσουν  Πολύχρωμη πορεία Ελεύθερης Έκφρασης.

Με αφορμή την πορεία, μέλη της εθνικιστικής οργάνωσης Ιερός Λόχος, ανακοίνωσαν ότι θα πραγματοποιήσουν αντισυγκέντρωση- συζήτηση στον Λευκό Πύργο ενάντια στις παρελάσεις των μελών της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 14.00, μπροστά στο Άγαλμα του Βότση και στη σχετική ανακοίνωση τα μέλη του Ιερού Λόχου αναφέρουν:

Πραγματικά μόνο λύπη μπορεί να νιώσουμε για αυτές τις ψυχές που έχουν κυριευτεί και αυτοδιασσύρονται από το δαιμονικό πάθος της ομοφυλοφιλίας.

Δυστυχώς όμως το δαιμονικό πάθος τους δεν τους αφήνει σε ησυχία και εκτός ότι τους οδηγεί στην αυτοκαταστροφή -αφού αρκετοί από αυτούς είναι ναρκομανείς που εκδίδονται και συνήθως και φορείς σεξουαλικών νοσημάτων κτλ -όπως ο Ζακ Κωστόπουλος που είναι τιμώμενο πρόσωπο στο φετινό gay pride,προσπαθούν και να μας επιβάλλουν την διαστροφή τους ζητώντας μάλιστα να μεγαλώνουν και παιδιά σε “οικογένειες” με δύο που παριστάνουν τους “μπαμπάδες” ή δύο που παριστάνουν τις “μαμάδες”!

Αρωγός τους σε αυτή την προσπάθεια είναι φυσικά η παγκόσμια νέα τάξη πραγμάτων (φιλελεύθερα κράτη, οικονομικοί κολοσσοί, ΜΜΕ, ξένες πρεσβείες κτλ) που προβάλλοντας επίμονα την ομοφυλοφιλία προσπαθεί να απογυμνώσει από κάθε ηθική αξία και υψηλά ιδανικά τον σύγχρονο άνθρωπο, ώστε να τον καταστήσει ένα άβουλο και πειθήνιο υποχείριο στα σχέδια τους.

Άμοιροι των ευθυνών τους δεν είναι όμως και όλοι όσοι θα έπρεπε θεσμικά να αντιδράσουν.
Που είναι η επίσημη εκκλησία (Ιεραρχία) να βγει στους δρόμους και να κηρύξει τι πραγματικά λέει το Ευαγγέλιο;

Που είναι οι εισαγγελείς να ελέγξουν εάν γίνεται προσβολή της δημοσίας αιδούς;

Που είναι η αστυνομία να επέμβει;

Όλοι απόντες και βολεμένοι στον μικρόκοσμο τους“.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.