Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση του 36χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια – Τι ανέφερε η σύντροφός του

|
THESTIVAL TEAM

Σε γρίφο για γερούς λύτες εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του 36χρονου Λαέρτη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Φίλοι του Λαέρτη ανήσυχοι για την τύχη του ξεκαθάρισαν ότι δεν εμφανίστηκε στη Μύκονο για να εργαστεί, κάτι που το ήθελε πολύ.

Η γυναίκα με την οποία ο αγνοούμενος είχε σχέση, μετά την εξαφάνιση βρέθηκε στο «μάτι του κυκλώνα». Φίλοι του υποστηρίζουν πως γνωρίζει πολλά για τον χαμό του, αλλά δεν τα αποκαλύπτει. Έλεγαν πως πιθανότατα εμπλέκεται στη μυστηριώδη εξαφάνιση του ένας πρώην σύντροφος της με παραβατική συμπεριφορά.

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή ‘Φως στο Τούνελ’ θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν διατηρεί καμία σχέση με τον πρώην σύντροφο της όπως της καταλογίζουν οι φίλοι του Λαέρτη.

«Είναι απαράδεκτα αυτά που λένε. Δεν έχω καμία επαφή με τον πρώην μου και ο Λαέρτης δεν τον γνώριζε. Στους φίλους του μπορεί να έλεγε ότι ήθελε προκειμένου να μην πληγωθεί ο εγωισμός του. Καταλαβαίνω τον πόνο των συγγενών και των φίλων, αλλά δεν μπορούν να εκθέτουν άτομα», είπε.

Απαντώντας σε ερωτήσεις της Αγγελικής Νικολούλη ανέφερε πως την ημέρα που χάθηκε, η ίδια είχε ρεπό και επισκέφθηκε τους γονείς της εκτός Αττικής. Το βράδυ επέστρεψε σπίτι της και κοιμήθηκε. Ισχυρίστηκε πως ο Λαέρτης δεν είχε ποτέ κλειδιά του διαμερίσματος της όπως υποστήριζαν οι φίλοι του.

«Ερχόταν πάντα αργά από την δουλειά μου και του έδινα τα δικά μου κλειδιά που είναι για πόρτα ασφαλείας. Δεν του είχα εμπιστοσύνη γιατί έχανε συχνά τα δικά του. Πριν έρθει σπίτι μου να με δει, με καλούσε στο τηλέφωνο».

Στο ερώτημα εάν ήξερε τις κινήσεις του Λαέρτη σαν ζευγάρι που ήταν, απάντησε: «Όχι ακριβώς, δεν καθόμουν να ασχοληθώ μαζί του γιατί δεν ήθελα τους φίλους του που ήταν όλοι Αλβανοί. Του μιλούσα τυπικά γιατί δεν μου αρέσει να μου κάνουν ανακρίσεις. Στην αρχή ο Λαέρτης ζήλευε, αλλά μετά του το έκοψα γιατί ήμασταν μαζί περιστασιακά».

«Περιμένω ότι είναι ζωντανός, δεν είναι νεκρός, δεν μπορώ να πιστέψω ότι έπαθε κάτι άσχημο. Αν οι φίλοι του συνεχίσουν να διασύρουν το όνομα μου με όποιο τρόπο, θα κινηθώ νομικά», κατέληξε.

Πηγή: anikolouli.gr

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.