Ξύλο χθες το απόγευμα στο κέντρο του Βόλου. Λίγο πριν ξεκινήσει την προγραμματισμένη παρουσίαση του βιβλίου του ο γνωστός συγγραφέας Νικόλας Σμυρνάκης και τα μέλη της οικογένειάς του που τον συνόδευαν, δέχθηκαν επίθεση από έναν οδηγό ΙΧ.

Ενώ ο Κρητικός συγγραφέας κατευθυνόταν στον χώρο της εκδήλωσης που είχε κατακλυστεί από αναγνώστες, εκτυλίχθηκε ένα επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον ίδιο, τη μητέρα του και τη σύζυγό του. Ένας οδηγός ΙΧ για άγνωστο λόγο, βγήκε από το αυτοκίνητό του με το οποίο κινούταν στην οδό Ογλ και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του συγγραφέα, ο οποίος για πρώτη φορά επισκέπτεται τον Βόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός εκνευρίστηκε λόγω παρατήρησης που του έγινε όταν δεν άφησε την επταμελή οικογένεια να περάσει μεταξύ των δύο πεζοδρόμων.

Τότε ήταν που ξεκίνησε το άγριο ξύλο, με αποτέλεσμα η μητέρα του συγγραφέα να πέσει στο έδαφος, ενώ και ο ίδιος ο Νικόλας Σμυρνάκης φέρει τραύματα στα πόδια του, στα χέρια του και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Αμέσως έτρεξαν θαμώνες καφετεριών ενώ στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία που κατέγραψε το περιστατικό. Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε κανονικά.

Πηγή: thenewspaper.gr