Αίσθηση προκάλεσε η είδηση πως το "100" δέχθηκε κλήση για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου στην περιοχή των των Πεύκων στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr το περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά μετά από τη στιγμή που άφησε το αδερφάκι της στο σχολείο του, περπατώντας προς το δικό της

H διευθύντρια του Γυμνασίου, Χρύσα Παπαγεωργίου μιλώντας στο newsit.gr ανέφερε: “Την Τετάρτη, 20 Μαρτίου, πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα στο σχολείο, δηλαδή, γύρω στις 8.15, ένα αυτοκίνητο σταμάτησε κοντά σε ένα κοριτσάκι που φοιτά στο σχολείο μας και ο άνδρας οδηγός της είπε τα εξής λόγια: “Πας μακριά; Θέλεις να σε πάω κάπου;”. Το κοριτσάκι έφυγε, ήρθε στο σχολείο, ανέφερε το περιστατικό σε εμένα. Το περιστατικό είδε και η υπεύθυνη του κυλικείου του σχολείου. Στη συνέχεια ειδοποίησα την Ασφάλεια, ήρθαν στο σχολείο και ερεύνησαν το περιστατικό. Επίσης, ενημερώθηκε και η υποδιεύθυνση Ανηλίκων η οποία έχει επιληφθεί του θέματος”.

Επιπλέον, η διευθύντρια του σχολείου, με αφορμή το περιστατικό, έστειλε ένα e – mail στους γονείς των παιδιών του σχολείου, παροτρύνοντας τους να υπενθυμίζουν στα παιδιά τους ότι ποτέ δεν πρέπει να μπαίνουν σε αυτοκίνητα αγνώστων ή να δέχονται γλυκά, δώρα και οτιδήποτε άλλο από άτομα που δεν γνωρίζουν.