Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει την καθυστέρηση καταβολής των δεδουλευμένων εδώ και ένα χρόνο για νυχτερινή-εξαιρέσιμη και υπερωριακή απασχόληση, εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Α.Ν.Θ. Θεαγενείου.

«Το ΔΣ του Σωματείου εκφράζοντας και την έντονη δυσαρέσκεια των εργαζομένων για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί απαιτεί την καταβολή των δεδουλευμένων χωρίς καμία καθυστέρηση, διαφορετικά θα προχωρήσει άμεσα σε δυναμικές κινητοποιήσεις», αναφέρει στην ανακοίνωση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Α.Ν.Θ. Θεαγενείου καταγγέλλει την καθυστέρηση καταβολής των δεδουλευμένων  εδώ και ένα χρόνο για νυχτερινή-εξαιρέσιμη και υπερωριακή απασχόληση των εργαζόμενων του Νοσοκομείου μας.

Συγκεκριμένα:

1) τα νυχτερινά- εξαιρέσιμα δεδουλευμένα του προσωπικού καθώς και οι εφημερίες των ιατρών έχουν να πληρωθούν από τον Νοέμβριο του 2018.

2)Η απασχόληση ιατρών και προσωπικού στην ολοήμερη λειτουργία(απογευματινά ιατρεία) έχει να πληρωθεί από τον Σεπτέμβριο του 2018.

3)Η υπερωριακή απασχόληση εργαζομένων στα τμήματα διοικητικό- παραϊατρικό- τεχνική υπηρεσία και τμήμα πληροφορικής έχουν να πληρωθούν από το Μάρτιο του 2018.

Το ΔΣ του Σωματείου εκφράζοντας και την έντονη δυσαρέσκεια των εργαζομένων για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί απαιτεί την καταβολή των δεδουλευμένων χωρίς καμία καθυστέρηση, διαφορετικά θα προχωρήσει άμεσα σε δυναμικές κινητοποιήσεις».