Θέση αναφορικά με το συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα παίρνει με ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ, το οποίο προχωρά και σε μια καταγγελία.

Όπως τονίζει, από το πρωί εξελίσσεται προβοκατόρικο σχέδιο για τη δημιουργία στημένων επεισοδίων με στόχο την παρεμπόδιση της εισόδου εκλεγμένων αντιπροσώπων στο χώρο του συνεδρίου της ΓΣΕΕ.

Υπενθυμίζεται πως χθες μέλη του ΠΑΜΕ "εισέβαλαν" στον χώρο που γίνεται το συνέδριο καταγγέλλοντας πως η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ προσπάθησε να αποκλείσει εκλεγμένους συνέδρους του ΠΑΜΕ, που προσπάθησαν να μπουν σε εκδήλωση στο πλαίσιο του συνεδρίου για τα 100 χρόνια.

Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ αναφέρει τα εξής:

"Αυτή τη στιγμή εξελίσσεται προβοκατόρικο σχέδιο των εργατοπατέρων σε συνεννόηση με ορισμένα ΜΜΕ για τη δημιουργία στημένων επεισοδίων με στόχο την παρεμπόδιση της εισόδου εκλεγμένων αντιπροσώπων στο χώρο του συνεδρίου της ΓΣΕΕ.

Από τις 6.30πμ security, γνωστοί τραμπούκοι της Καλαμάτας μαζί με ομάδα εργατοπατέρων, τρομοκρατούν και απειλούν.

Την ίδια στιγμή δεν έχει συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΣΕΕ, δεν έχουν συγκροτηθεί οι οργανωτικές και τεχνικές γραμματείες. Το ρόλο τους τον έχουν υποκαταστήσει συναδέλφισσες καμαριέρες των ξενοδοχείων που όλες αυτές τις μέρες μοιράζουν τυχαία τις κάρτες αντιπροσώπων σε πισίνες, δωμάτια και εστιατόρια.

Είναι φανεροί πλέον οι σχεδιασμοί τους να κάνουν ένα συνέδριο χωρίς να τηρηθεί καμία δημοκρατική διαδικασία παραβιάζοντας κάθε καταστατική διάταξη. Συνέδριο που θα νομιμοποιεί τη γνωστή πλέον νοθεία και τη φυσική παρουσία της εργοδοσίας μέσα στο εργατικό-συνδικαλιστικό κίνημα.

Είναι βαθιά γελασμένοι.
Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Καλούμε τα σωματεία να δυναμώσουν το κύμα καταδίκης απέναντι σε αυτές τις αθλιότητες".