Μπορεί η Swiss να φεύγει, όμως μας έρχονται και καλά νέα από το αεροδρόμιο “Μακεδονία”

|
THESTIVAL TEAM

Μπορεί η Swiss Air να εγκαταλείπει απο τις 27 Οκτωβρίου τη Θεσσαλονίκη και το νέο αυτό να έχει απογοητεύσει το κοινό της πόλης, αλλά και επαγγελματίες…

ωστόσο, απο το αεροδρόμιο “Μακεδονία” μας έρχονται και καλές ειδήσεις. Τα καλά νέα για το αεροδρόμιο «Μακεδονία» έρχονται συγκεκριμένα από τη γειτονική Τουρκία και τον εθνικό της αερομεταφορέα Turkish Airlines, ο οποίος αυτήν τη στιγμή πραγματοποιεί έξι πτήσεις την εβδομάδα (εκτός Πέμπτης) από/ προς Κωνσταντινούπολη, ενώ στα άμεσα σχέδιά της είναι οι πτήσεις, έως τέλος του έτους, να γίνουν επτά, και από τις αρχές του νέου έτους δύο την ημέρα. Και μέσω της Κωνσταντινούπολης πραγματοποιεί ανταποκρίσεις σ’ όλο τον κόσμο.

Η δε Aegean συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τη Μόσχα έξι φορές την εβδομάδα και δυο φορές τη χειμερινή περίοδο καθώς και με την Αγ. Πετρούπολη και με το Παρίσι δυο φορές την εβδομάδα, μονάχα για το καλοκαίρι. Επίσης, συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τέσσερις πόλεις της Γερμανίας (Φρανκφούρτη, Στουτγάρδη, Μόναχο, Ντίσελντορφ). Με Λάρνακα, υπάρχει σύνδεση τόσο με την Aegean όσο και με την Cyprus Airways, ενώ η Astra έχει πτήσεις εποχιακά προς Ουκρανία, Γερμανία και προς Ρωσία.

 

Πληροφορίες: Αγγελιοφόρος

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.