ΦΩΤΟ: Διάσημοι άνδρες που γεννήθηκαν… γυναίκες!

|
THESTIVAL TEAM

Διάσημοι άνδρες που γεννήθηκαν… γυναίκες. Πολλοί από αυτούς έχουν κάνει καριέρα ως γυναίκες, ενώ άλλοι ως άνδρες…

Balian Buschbaum

Ο Balian Buschbaum γεννήθηκε το 1980 και στην πραγματικότητα είναι ο ίδιος άνθρωπος με την Yvonne Buschbaum, πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ.
Αν και ήταν η δεύτερη καλύτερη στην κατηγορία γυναικών της Γερμανίας, μετά από έναν τραυματισμό, η αθλήτρια ανακοίνωσε ότι αποσύρεται. Λίγο αργότερα, εξέφρασε την επιθυμία να ξεκινήσει διαδικασία αλλαγής φύλου. Το 2008 υποβλήθηκε σε εγχείρηση αλλαγής φύλου για να γίνει άνδρας και άλλαξε επίσημα και το όνομα της.

balian

Ian Harvie
Ο Αμερικανός Ian Harvie είναι stand-up κωμικός που συχνά χρησιμοποιεί την τρανσεξουαλικότητα του ως υλικό για τα έργα του. Έχει εμφανιστεί με την Margaret Cho και πολλές άλλες προσωπικότητες.

harvie

Loren Rex Cameron
Ο Loren Rex Cameron είναι Αμερικανός φωτογράφος, συγγραφέας και τρανσέξουαλ ακτιβιστής. Γεννήθηκε στην Καλιφόρνια το 1959 και στην ηλικία των 16 ετών αποφάσισε να ζήσει σαν λεσβία όμως 10 χρόνια αργότερα αποφάσισε να αλλάξει εμφάνιση και καθώς δεν αισθανόταν καλά μέσα σε ένα σώμα θηλυπρεπές.

loren

Rocco Kayiatos (Katastrophe)
Ο γνωστός χιπ χόπερ με το παρατσούκλι Katastrophe γεννήθηκε κι αυτός γυναίκα! Ο Rocco Kayiatos είναι επίσης ο πρώτος τρανσέξουαλ τραγουδιστής στο χώρο της χιπ-χοπ μουσικής.

katastrophe

Chaz Bono
Ο Chaz Bono γεννήθηκε ως Chastity Bono και είναι η κόρη της διασημης Cher. Υποβλήθηκε σε επεμβάσεις αλλαγής φύλου επί δύο χρόνια και δηλώνει πανευτυχής για τη νέα του ζωή.

chazbono

Πληροφορίες: newsbomb

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.