Κρατούμενος φυλακών για ξυλοδαρμό 19χρονου: Πήρε το ελάχιστο από αυτό που του άξιζε (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ με την Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε το πρωί της Τρίτης κρατούμενος των φυλακών Αυλώνα και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είχαν μαχαίρια και κανείς δε μπορούσε να τους σταματήσεις.

Ο ίδιος περιέγραψε την επίθεση στον 19χρονο κατηγορούμενο για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Αυτό που σόκαρε ήταν τόσο η περιγραφή του όσο και η φράση ότι πήρε το ελάχιστο από αυτό που του άξιζε.

Η πόρτα ήταν ανοιχτή λέει ένας κρατούμενος στις φυλακές Αυλώνας για την επίθεση στον 19χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Όπως είπε ήταν παρών στην επίθεση εναντίον του κρατουμένου.

Ο κρατούμενος των φυλακών μιλώντας στην εκπομπή “Μαζί σου” είπε πως στην επίθεση πήραν μέρος επτά άτομα. Περιέγραψε ότι το περιστατικό έγινε την ώρα του φαγητού, όταν οι πόρτες ανοίγουν.

Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι ο κρατούμενος ανέφερε πως και οι επτά που πήραν μέρος στην επίθεση κρατούσαν αυτοσχέδια μαχαίρια. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο φύλακας δεν μπορούσε να κάνει τίποτε απέναντι σε επτά μαχαίρια. Σκέφτηκε τον εαυτό του και την οικογένειά του, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στον 19χρονο κατηγορούμενο είπε ότι πήρε το ελάχιστο από αυτό που του άξιζε, λέγοντας πως “αυτός έπρεπε να κάνει παρέλαση με στριπτίζ σε όλη την πτέρυγα”.

Τέλος, ο κρατούμενος δικαιολόγησε την πράξη του και των συγκρατούμενών του λέγοντας ότι όλοι έχουν κάνει κάποιο έγκλημα για να βρεθούν στη φυλακή, αλλά δεν έφτασαν στο σημείο που έφτασαν εκείνος και ο 21χρονος στη Ρόδο.

Δείτε όλα όσα είπε:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.