Χωρίς νερό θα μείνει σήμερα για αρκετές ώρες περιοχή του Πανοράματος, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΥΑΘ, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης εντός του αντλιοστασίου ύδρευσης της ΕΥΑΘ στην περιοχή Ανάληψη της Δ.Ε. Πανοράματος του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθούν έως τις 4 το απόγευμα, ενώ σε μεμονωμένες περιοχές (υψηλή ζώνη) τα προβλήματα υδροδότησης είναι πιθανόν να διαρκέσουν μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ:

"Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 από τις 10:00 εώς τις 16:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης εντός του αντλιοστασίου ύδρευσης της ΕΥΑΘ στην περιοχή Ανάληψη της Δ.Ε. Πανοράματος του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα στις οδούς Αναπαύσεως, Παταχουρίδου, Ακριτίδου, Λεωφόρος Κομνηνών (από Πλατανάκια εως 133), Αδελφών Μιχαηλίδη, Αντωνίου Ζωή και σε όλες τις παρακείμενες οδούς στην περιοχή του Πανοράματος, του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη.

Σε μεμονωμένες περιοχές (υψηλή ζώνη) τα παραπάνω προβλήματα υδροδότησης είναι πιθανόν να διαρκέσουν μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες. Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την συντήρηση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης

Ευχαριστούμε για την κατανόηση"