Κατάθεση στεφάνων θα πραγματοποιηθεί σήμερα για 45 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου στο μνημείο της Πολυτεχνικής Σχολής, στη Θεσσαλονίκη.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης με σεβασμό στη μνήμη των πεσόντων και των αγωνιστών της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, αποτίει φόρο τιμής και συμμετέχει στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται από φοιτητικούς και κοινωνικούς φορείς της πόλης και καλεί τους πολίτες να πάρουν μέρος:

Στην κατάθεση στεφάνων από τη Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΚΘ και τις Διοικήσεις των Σωματείων, των Συνδικαλιστικών παρατάξεων και των φορέων της πόλης που θα πραγματοποιηθεί, Σάββατο 17 Νοέμβρη, ώρα 12:00 στο μνημείο της Πολυτεχνικής Σχολής.

Στη συγκέντρωση και πορεία, την ίδια ημέρα και ώρα 17:00 στην Πολυτεχνική Σχολή της Θεσσαλονίκης.

"Φέτος, 45 χρόνια , τα αιτήματα των αγωνιζομένων για "Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία - Δημοκρατία" είναι επίκαιρα και διεκδικούμενα. Το μήνυμα των φοιτητών του 1973 για τα ύψιστα ιδανικά παραμένει ζωντανό", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η Λαϊκή Ενότητα Α΄ Θεσσαλονίκης, τιμώντας τους αγωνιστές της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, θα καταθέσει σήμερα Σάββατο 17 Νοέμβρη, στις 12.00΄, στεφάνι στο μνημείο της Πολυτεχνικής Σχολής. Παράλληλα η ΛΑΕ στη συγκέντρωση-πορεία το απόγευμα στις 5.30΄μ.μ. μπροστά στο Πολυτεχνείο.