Ξέσπασε η μητέρα της Αγγελικής Πεπόνη, μετά τον εντοπισμό του κρανίου της κόρης της, στην Πρέβεζα, οκτώ χρόνια μετά την εξαφάνισή της.

"Το ήξερα εδώ και 8 χρόνια! Σε όλη την αστυνομία, το ούρλιαζα, το φώναζα. Δεν με πίστευε κανένας. Νόμιζαν ότι είχε φύγει. Ήξερα ότι ήταν εκεί η κόρη μου", λέει η ίδια στο Star.

"Δεν είχαμε καμία ελπίδα από την αρχή. Είχαμε μιλήσει για εγκληματική ενέργεια απλά τότε δεν είχαμε εισακουστεί από κανέναν", λέει η αδερφή της Αγγελικής, Κατερίνα.

Το μαρτύριο της οικογένειας κράτησε πολλά χρόνια, με την κάθε μέρα να περνά όλο και πιο βασανιστικά. Το κεντρικό πρόσωπο της εξαφάνισης της 26χρονης ήταν ο τότε σύντροφος της. Στο σπίτι του ήταν η κοπέλα λίγο πριν εξαφανιστεί.

Διαβάστε τι λέει στο Star ο ίδιος, μόλις πληροφορήθηκε ότι το κρανίο που βρέθηκε στην τάφρο, ανήκει στην Αγγελική.

 -Πριν από λίγο μάθαμε από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ. ΑΣ ότι το κρανίο ανήκει στην Αγγελική -  

«Α! Και τι μου το λέτε εμένα;»

- Στο άκουσμα της είδησης ότι το κρανίο ανήκει στην Αγγελική πως νιώθετε;

«Πάρα πολύ στεναχωρημένος. Μα το έμαθα πιο νωρίς από εσάς κυρία μου».

- Επειδή τώρα θα ξανά ανοίξει ο φάκελος της Αγγελικής…

«Να ανοίξει κυρία μου να ανοίξει, επιβάλλεται να ανοίξει ο φάκελος».

Η οικογένεια της κοπέλας από την πρώτη στιγμή υπέδειξε ως υπαίτιο τον 54χρονο, σήμερα, φίλο της. Ωστόσο ποτέ δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος του. Τώρα, ανοίγει και πάλι ο φάκελος της υπόθεσης.

«Της φωνάζαμε ότι υπήρχε κίνδυνος, δεν θέλαμε να φεύγει από το σπίτι, προσπαθούσαμε να την προφυλάξουμε....», λέει η αδερφή της.

Φίλοι και γείτονες της Αγγελικής Πεπόνη υποστήριζαν ότι ο τότε σύντροφος της, είχε μπλέξει την όμορφη κοπέλα με ναρκωτικά και ότι την κακοποιούσε σωματικά. Ακόμη και μέσα στη μέση του δρόμου!

Η αδερφή της τώρα ζητά δικαίωση:

«Θέλω να δικαιωθεί για να αναπαυθεί η ψυχούλα της... Τι έγινε αυτό το κορίτσι; Πρόκειται για έναν άνθρωπο…. Μια ψυχή που ζητά δικαίωση».