Η νεαρή κοπέλα  που τον περασμένο Φεβρουάριο σκότωσε και πεταξε σε κάδο σκουπιδιών το μωρό της ζητά να βγει από τη φυλακή. Το Star παρουσιάζει τους λόγους που επικαλείται το κορίτσι για να αποφυλακιστεί.

Είναι το αίτημα αποφυλάκισης που κατέθεσε μέσω του δικηγόρου της η 18χρονη Μήδεια από την Πετρούπολη. Σκότωσα το μωρό λόγω  ψυχικής νόσου που προέκυψε από τον τοκετό  ισχυρίζεται.

«Ουδέποτε ζήτησα να απαλλαγώ  από την κατηγορία και μετά τη σύλληψη μου με όποιες αντιφάσεις λόγω της ψυχικής μου νόσου αποδέχθηκα σε κάθε περίπτωση την πράξη  που μου αποδίδεται. Τυγχάνω δυστυχώς μητέρα που σκότωσε το παιδί της μετά τον τοκετό».

Η 18χρονη τον περασμένο Φεβρουάριο ομολόγησε ότι γέννησε στη μπανιέρα του σπιτιού της με τη βοήθεια της μητέρας της. Αμέσως μετά, οι δύο γυναίκες έβαλαν χαρτοπετσέτες στο στόμα του μωρού και το έπνιξαν με τον ομφάλιο λώρο. Στη συνέχεια, η 54χρονη γυναίκα, πέταξε το μωρό στα σκουπίδια.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τους, έχοντας συλλέξει DNA από τις δύο γυναίκες, οι οποίες έμεναν ν σε κοντινή απόσταση από τον κάδο που βρέθηκε πεταμένο το βρέφος στην Πετρούπολη.

Από τον περασμένο Μάιο η 18χρονη κρατείται στις φυλακές Ελαιώνα με βούλευμα του Συμβουλίου Πλειμμελειοδικών. Οι δικαστές είχαν κρίνει μεταξύ άλλων  πως αν την άφηναν ελεύθερη ήταν πιθανό να προβεί σε  παρόμοια αδικήματα. Το λόγο τώρα για το αν θα αποφυλακιστεί ή όχι τον έχει ο ανακριτής.

Πηγή: star.gr