Ανακοίνωση απάντηση στον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, Θανάση Παππά, εξέδωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Χθες ο κ. Παππάς απάντησε μέσω facebook, στην επιστολή του ΕΕΘ σχετικά με την υπερβολική όπως τονίζει το Επιμεηλητήριο, τοποθέτηση εμποδίων- διαχωριστικών οριοδικτών από το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η απάντηση του ΕΕΘ:

"Το ΕΕΘ επιθυμεί να ανταπαντήσει στον αντιδήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Παππά, για την ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που αφορά ανακοίνωση του Επιμελητηρίου μας.

 Ο κ. αντιδήμαρχος θα έπρεπε να απαντήσει στην ουσία των παρατηρήσεων του ΕΕΘ και όχι στα όσα ο ίδιος θέλει να πει. Κανείς δεν μίλησε για περιορισμό των λεωφορειολωρίδων και κανείς δεν υπερασπίστηκε την παρανομία. Εκτός εάν ο κ. αντιδήμαρχος δεν γνωρίζει ότι υπάρχουν και νόμιμες θέσεις ολιγόλεπτης στάσης. Επίσης, στην ανακοίνωση μας διαμαρτυρηθήκαμε για το γεγονός ότι δεν προηγήθηκε διαβούλευση και γιατί δεν επαρκούν οι θέσεις φορτοεκφορτώσεων. Καλύτερα να απαντούσε σε αυτά, χωρίς συνθήματα και απλουστευτικές προσεγγίσεις".