Σωματείο απολυμένων ΕΥΑΘ: Το νερό είναι δημόσιο αγαθό – Συνεχίζουμε μέχρι την τελική δικαίωση

|
THESTIVAL TEAM

Σκληρή επίθεση στη διοίκηση της ΕΥΑΘ εξαπολύει με ανακοίνωση του, το” Σωματείο Απολυμένων ΕΥΑΘ”.

Στην ανακοίνωση τους τονίζουν ότι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι την τελική δικαίωση.

“Για ακόμη μία ημέρα συνεχίζουμε τον αγώνα μας προκειμένου να βρούμε την Ιθάκη μέσα από τις συμπληγάδες πέτρες που μας έριξε η διοίκηση της ΕΥΑΘ για να εγκαταστήσει μέσα από εργολαβίες ενοικιαζόμενους εργαζόμενους με υποκατώτατο μισθό,μισθό γαλέρας και με αντιστρόφως ανάλογη αμοιβή στους εργολάβους.Φυσικά ασκώντας πολιτικές κόντρα στις διακηρυγμένες αρχές και θέσεις της κυβέρνησης που την διόρισε.

Μέσα από τα συνεχή γεγονότα που συμβαίνουν στην ΕΥΑΘ φαίνεται πεντακάθαρα πόσο χρήσιμη για την εταιρεία ήταν τόσο η εργασία μας όσο και η επί πάνω από δέκα-δεκαεπτά έτη εμπειρία μας.

Παρά όμως την πικρία και την αδικία ,σήμερα αισθανόμαστε  την ανάγκη να τονίσουμε ακόμη μιά φορά ότι το “ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ” και η ΕΥΑΘ ως φορέας παροχής δεν πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί όπως άλλωστε έχει αποδειχθεί από την εμπειρία στην Ευρώπη και όχι μόνο που γυρίζει η διαχείριση του νερού σε κρατικές ή δημοτικές επιχειρήσεις.

Αποφασισμένοι συνεχίζουμε  τον αγώνα μας μέχρι την τελική δικαίωση.

Δηλώνουμε ότι οι δυσκολίες και οι κακόβουλες ενέργειες ευέλικτων παραγοντίσκων παρα-συν-διοικητικών δεν μας πτοούν,μας χαλυβδώνουν.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται”, αναφέρουν στην ανακοίνωση τους.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.