"Ο χώρος του ναυαγίου από τη στιγμή που ανέλαβα δήμαρχος προσπάθησα να είναι επισκέψιμος, ασφαλής, το στολίδι και η προβολή της Ελλάδος. Ως δήμος, έχουμε συγκεκριμένη μελέτη για την ανθεκτικότητα των πετρωμάτων. Ένας βράχος απότομος, ασβεστολιθικός, δεν είναι συμπαγής πέτρα και ανά πάσα στιγμή είτε από σεισμούς είτε από διαβρώσεις μπορεί να καταρρεύσει. Πρέπει να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας και να πάρουμε αποφάσεις", δήλωσε ο δήμαρχος της Ζακύνθου Παύλος Κολοκοτσάς με αφορμή την πτώση βράχων το πρωί της Πέμπτης στη διάσημη παραλία του «Ναυαγίου».

"Την ώρα που συνέβη το φυσικό φαινόμενο της κατάρρευσης του βράχου ήταν γεμάτη η παραλία. Σε συνεργασία με το λιμεναρχείο βάλαμε και περίφραξη του ναυαγίου και πινακίδες για πτώση βράχων. Ευτυχώς, η κατάρρευση ήταν προς την άκρη της παραλίας. Το κατά πόσο θα πρέπει να χρησιμοποιείται η παραλία και από τους λουόμενους, είναι θέμα του λιμενικού σώματος", πρόσθεσε ο δήμαρχος Ζακύνθου μιλώντας στον Realfm 97,8.

"Έχουμε πάρα πολύ κόσμο στο νησί, φέτος έχουμε 40% αύξηση σε σχέση με πέρυσι, φτάσαμε το εκατομμύριο ,είναι ο πέμπτος προορισμός στην Ελλάδα", τόνισε ο κ. Κολοκοτσάς αναφερόμενος στον τουρισμό του νησιού.