Αμμουλιανή: 24χρονη και 22χρονος έπεσαν από μηχανοκίνητη λέμβο- Υπό την επήρεια αλκοόλ η χειριστής

|
THESTIVAL TEAM

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ουρονούπολης, στη Χαλκιδική, για περιστατικό πτώσης δύο Βούλγαρων, ηλικίας 24 και 22 ετών αντίστοιχα, στη θάλασσα από μηχανοκίνητη λέμβο, στην θαλάσσια περιοχή «ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΜΟΣ» ν. Αμμουλιανής Ουρανούπολης, η οποία μετά την πτώση τους συνέχισε ακυβέρνητη και προσέκρουσε σε παρακείμενη βραχώδη περιοχή όπου και ακινητοποιήθηκε.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσε στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής με το ιδιωτικό θαλάσσιο μέσο «ΣΙΛΕΙΑ ΙΙ» Τ.Ι. 33Α , όπου διαπίστωσε τον τραυματισμό του 22χρονου στο αριστερό πόδι.

Ιδιώτης ιατρός που είχε ενημερωθεί από τη Λιμενική Αρχή παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, ο οποίος μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Τρυπητής και στη συνέχεια με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πολύγυρου για περεταίρω ιατρική περίθαλψη.

Η 24χρονη χειριστής της μηχανοκίνητης λέμβου «ΓΙΑΝΝΗΣ» Σ.Ι. 60 Α΄ οδηγήθηκε στη Λιμενική Αρχή Ουρανούπολης όπου κατόπιν αλκοομέτρησης διαπιστώθηκε η κατανάλωση αλκοόλ σε ποσοστό 0,41 mg/l.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ουρανούπολης του Λιμεναρχείου Ιερισσού που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.