Συγκινημένοι και ανακουφισμένοι είναι οι γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που απελευθερώθηκαν ύστερα από 167 μέρες στις φυλακές στις τουρκικές φυλακές.

Ο πατέρας του Άγγελου Μητρετώδη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σχολιάζει την απόφαση των τουρκικών αρχών να αφήσουν ελεύθερους τους δύο στρατιωτικούς.

"Περάσαμε έναν Γολγοθά", ανέφερε ο Νίκος Μητρετώδης, σημειώνοντας ότι η περιπέτεια που έζησε ο γιος του αλλά και η οικογένειά του ήταν πρωτόγνωρη.

Ο κ. Μητρετώδης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους του συμπαραστάθηκαν, αλλά και την Εκκλησία. "Θέλω να ευχαριστήσω τον ανώνυμο αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Νίκος Κούκλατζης: Ζούμε ένα θαύμα

"Παραμονή της γιορτής της Παναγιάς ζούμε ένα θαύμα, στο οποίο δεν πάψαμε να πιστεύουμε ούτε στιγμή. Ευχαριστούμε ολόψυχα τον Θεό, την Παναγία, την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία που δεν έπαψαν ούτε στιγμή να αγωνίζονται για την επιστροφή του Δημήτρη και του Άγγελου", δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Νίκος Κούκλατζης, πατέρας του Δημήτρη Κούκλατζη, λίγο μετά την απελευθέρωση των 2 Ελλήνων στρατιωτικών από τις φυλακές της Ανδριανούπολης.

"Ευχαριστούμε τους γονείς απ’ όλο τον κόσμο που ένωσαν τις προσευχές τους με τις δικές μας όλους αυτούς τους μήνες για την επιστροφή των παιδιών μας", συμπλήρωσε ο πατέρας του ενός από τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς.

Μετά από την αιφνιδιαστική απόφαση του Τούρκου εισαγγελέα, οι Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης επιστρέφουν στην Ελλάδα αύριο το πρωί.