Σήμερα Δευτέρα 23 Ιουλίου αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες, αρχικά στα βόρεια και δυτικά της χώρας και στη συνέχεια σε όλη τη χώρα με εξαίρεση το νότιο Αιγαίο. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι και έπειτα στα βόρεια και δυτικά ηπειρωτικά, στο Ιόνιο, και στα ορεινά ηπειρωτικά.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Από το μεσημέρι και έπειτα υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς ίδιας έντασης, ενώ από το απόγευμα θα γίνουν δυτικοί 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 27 έως 34 βαθμούς.

Στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής αναμένεται αραιή συννεφιά τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 27 και 31 βαθμών Κελσίου.

Ανάλογο το σκηνικό του καιρού και στη Σιθωνία Χαλκιδικής.Το πρωί αναμένεται ηλιοφάνεια, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας, σύννεφα θα κάνουν την εμφάνισή τους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 28 και 31 βαθμών Κελσίου.