Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος

|
THESTIVAL TEAM

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος, αδερφός του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Ευάγγελου Αντώναρου, ο οποίος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού, προσβεβλημένος από τo βακτήριο της λεγιονέλλας.

Είχε εργαστεί ως αρθρογράφος σε ελληνικές εφημερίδες (Ελεύθερος Τύπος, Εθνος, Βραδυνή, Εξπρες, Κέρδος, Αθλητική Ηχώ) αλλά και σε περιοδικά (Πάνθεον, ΜΙΑ, Ταχυδρόμος, Τηλέραμα, AutoExpress).

Υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του Αθήνα 9.84. Διευθυντής στο Κανάλι-5 και παραγωγός στον ΑΝΤ1 Radio και στον Alpha.

Στην τηλεόραση εργάστηκε στην παραγωγή ειδήσεων του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, διευθυντής προγράμματος στον ΣΚΑΙ, διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του MEGA, παρουσιαστής δύο εκπομπών στο Seven-X και συντονιστής στο δορυφορικό πρόγραμμα της ΕRT-SAT.

Mε το ιντερνετ ασχολήθηκε από το 2005 και όπως ο ίδιος έγραφε, υπήρξε ένας από τους πρώτους blogger στην Ελλάδα manosantonaros.blogspot.com.

Aρθρογράφησε στα zougla.gr, gazzetta.gr, sdna.gr και newsit.gr ενώ παρουσίαζε κάθε Παρασκευή και Σάββατο e-ραδιοφωνική (μουσική) εκπομπή (από το σπίτι του) στο www.amagi.gr.

Μιλούσε γερμανικά και αγγλικά. Ήταν πατέρας δύο παιδιών, της Αθηνάς και του Αρχέλαου.

Με ανάρτησή του ο αδελφός του Ευάγγελος Αντώναρος, ανακοίνωσε την τραγική είδηση του θανάτου.

twit.png

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.