Έκτακτη διακοπή νερού βρίσκεται σε εξέλιξη στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, λόγω βλάβης σε αγωγό.

Ειδικότερα από τις 07:00 έως τις 13:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης διαρροής αγωγού Φ355mm που προκλήθηκε λόγω εργασιών της εταιρίας INTRAKAT στην οδό Αντώνη Τρίτση ,της Δ.Ε. Ευόσμου του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου.

"Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι σήμερα Τρίτη 19 Ιουνίου 2018 από τις 07:00 έως τις 13:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης διαρροής αγωγού Φ355mm που προκλήθηκε λόγω εργασιών της εταιρίας INTRAKAT στην οδό Αντώνη Τρίτση ,της Δ.Ε. Ευόσμου του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου. Λόγω των εργασιών θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Ωραιοκάστρου , Μαρτίου , Θερμοπυλών , Ολυμπιάδος , Μαιάνδρου , Τερψιχόρης και Αντώνη Τρίτση της Δ.Ε. Ευόσμου του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς .

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση", αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΕΥΑΘ.

Update: Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της ΕΥΑΘ, οι εργασίες στο σημείο θα πάρουν παράταση μέχρι τις 18:00 λόγω έκτακτων τεχνικών δυσκολιών που ανέκυψαν κατά τη διάρκεια της επισκευής.

Δείτε τις φωτογραφίες από το σημείο της διαρροής: