Πάτρα: Αίσιο τέλος στο θρίλερ με τον συνταξιούχο που απειλούσε να αυτοκτονήσει

|
THESTIVAL TEAM

Μετά απο επτά ολόκληρες ώρες, ο 59χρονος συνταξιούχος βγήκε το μεσημέρι του Σαββάτου (16/06) απο το σπίτι του, στο οποίο παρέμενε ταμπουρωμένος απειλώντας να αυτοκτονήσει.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως η αστυνομία, ο διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. κ. Παντελής Τσίρκας, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο αρχικός ισχυρισμός του 59χρονου πως δεν έχει εκδοθεί η σύνταξή του φαίνεται να μην ευσταθεί. Όπως έγινε γνωστό το κοινωνικοασφαλιστικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε (προσαύξηση σύνταξης) έχει επιλυθεί με προσωπική παρέμβαση του κυρίου Πετρόπουλου. Έχουν καταβληθεί μάλιστα και αναδρομικά στον συνταξιούχο, ξεκαθαρίζουν οι ίδιες πηγές.

Συμφωνα με πληροφορίες, o άνδρας που απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του, σε επικοινωνία με τους αστυνομικούς φέρεται να είπε πως η σύνταξη που του εγκρίθηκε, είναι ψίχουλα. Τους είπε πως με αυτή δεν μπορεί να ζήσει καθώς δεν φτάνει ούτε για να καλύψει τα βασικά.

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για το ίδιο άτομο που στις 5 Μαρτίου του 2018, απειλούσε να αυτοκτονήσει με καραμπίνα, διαμαρτυρόμενος για θέμα που είχε προκύψει με τη σύνταξη του. Μάλιστα τότε είχε ζητήσει να επικοινωνήσει με το Υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο, όπως και έγινε, με τον υφυπουργό να διαβεβαιώνει τον παρολίγον αυτόχειρα πως θα διευθετηθεί το θέμα του.

Πηγή: patrastimes.gr, tempo24.gr, thebest.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.