Εμφανίστηκε με ανάρτηση στο Facebook η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα, Βάγια Σώρρα.

O Αρτέμης Σώρρας παραμένει στο κρυσφύγετό του, 

Αφού συμπλήρωσαν 14 μήνες  ο Αρτέμης Σώρρας και η συζυγός εξαφανισμένοι η δικαστική απόφαση που μειώνει την ποινή τους και άνοιγε στη Βαία Ρουγκλίου το δρόμο προς την ελευθερία. 

Μόλις προχθές η Βαία Ρουγκλίου δήλωσε παρούσα στα social media με όλο νόημα στίχους από τα Κρυμμένα Ποιήματα του ΚΠ Καβάφη .

Δείτε την ανάρτησή της :

«Όποιος το πνεύμα του ποθεί να δυναμώσει να βγει απ’ το σέβας κι από την υποταγή. Aπό τους νόμους μερικούς θα τους φυλάξει,αλλά το περισσότερο θα παραβαίνει και νόμους κ’ έθιμα κι απ’ την παραδεγμένη και την ανεπαρκούσα ευθύτητα θα βγει. Aπό τες ηδονές πολλά θα διδαχθεί. Την καταστρεπτική δεν θα φοβάται πράξι. Το σπίτι το μισό πρέπει να γκρεμισθεί. Έτσι θ’ αναπτυχθεί ενάρετα στην γνώσι» έγραψε αναφέροντας στην εισαγωγή της τι …διδάχθηκε από τον ποιητή : «Να εμπιστεύομαι τον εαυτό μου και την αντίληψη των πραγμάτων, να  βάζω εγώ τις κατευθύνσεις στο χάρτη μου και ν’ αντιμετωπίζω με περιφρόνηση ανάγκες που δεν έχω και προσπαθούν να μου επιβάλλουν. Να γκρεμίζω για να χτίζω το παράθυρο από το οποίο μπορώ να βλέπω τον κόσμο όπως είναι , όχι όπως μου τον δείχνουν , αφού έχω απαλλαχθεί από τους συμβιβασμούς . Αυτά μου έμαθε ο Καβάφης» έγραψε η σύζυγος του Σώρρα προκαλώντας πλήθος μηνυμάτων από οπαδούς της Ελλήνων Συνέλευσις που έσπευσαν να την καλωσορίσουν.