Σοβαρά επεισόδια στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο στην Αθήνα – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ & VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο στην Αθήνα.

Μια ομάδα αποκόπηκε από την πορεία των μαθητών και των φοιτητών που μετέχουν στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο προσπάθησε να προκαλέσει φθορές στο άγαλμα του Τρούμαν με αποτέλεσμα να γίνει χρήση χημικών από τα ΜΑΤ. Είχαν μάλιστα μαζί τους τροχό για να κόψουν το άγαλμα!

Η σύγκρουση των φοιτητών με τους αστυνομικούς ήταν σώμα με σώμα γύρω από το άγαλμα του Τρούμαν. Κάποιοι που αποκόπηκαν από την πορεία προσπάθησαν να προκαλέσουν φθορές στο άγαλμα του Τρούμαν έχοντας μάλιστα στο οπλοστάσιό τους και έναν τρόχο! Επίσης, είχαν δέσει με σχοινιά το άγαλμα για να το ρίξουν από την θέση του. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις η βία που ασκήθηκε ήταν υπέρμετρη. Κάποιοι από τους διαδηλωτές τραυματίσθηκαν όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες.

Οι διαδηλωτές παραμένουν στο σημείο. Από τους δυο τραυματίες ο ένας φέρει τραύματα στο κεφάλι και ο άλλος στο χέρι. Μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό.

Πηγή: newsit.gr

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του newsit.gr:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.