Παρέμβαση Τσίπρα και οριστική λύση ζητούν οι συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ, που ζητούν την ανάκληση των απολύσεών τους από την εταιρεία.

Σήμερα, διαμαρτυρήθηκαν έξω από τα γραφεία της ΕΥΑΘ επί της οδού Εγνατίας, στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία προς το δημαρχείο της πόλης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο Συμβασιούχων ΕΥΑΘ, απευθύνουν έκκληση προς τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να παρέμβει και να δώσει λύση στο πρόβλημά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα του Νερού θα έπρεπε να είναι ημέρα γιορτής και για εμάς τους συμβασιούχους της ΕΥΑΘ, αλλά μόνο τέτοια δεν είναι.

Οι 90 απολυμένοι συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ, που οδηγηθήκαμε στην ανεργία με απόφαση της Διοίκησης της Εταιρείας, σήμερα για μια ακόμα μέρα είμαστε στο δρόμο δίνοντας αποφασιστικά τον αγώνα μας για την επιβίωση τη δική μας και των οικογενειών μας.

Πραγματοποιώντας παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο της πόλης και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση της ΕΥΑΘ, διαδηλώσαμε ζητώντας να ανακληθούν οι απολύσεις μας και να επιστρέψουμε στις δουλειές μας.

Μετά και από την αδιάλλακτη στάση των αρμόδιων Υπουργών, από τους οποίους ζητάμε εδώ και έξι μήνες συνάντηση, κάνουμε έκκληση στον Πρωθυπουργό ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα επισκεφθεί την πόλη μας, να παρέμβει ο ίδιος προσωπικά και να δώσει οριστική λύση στην αγωνία μας».

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.