Στο πλευρό των μελών του ΔΣ της Α’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης που συνελήφθησαν η ΠΔΕ Κ. Μακεδονίας

|
ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Στο πλευρό των μελών του ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης που συνελήφθησαν τάσσεται η  Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας& Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, “μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Α’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου γιατί εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους σε απολυμένη έγκυο, έπειτα από μήνυση που άσκησε ιδιωτική εταιρία”, ενώ αναφέρει ότι “η αλληλεγγύη που επέδειξε ο κλάδος των Εκπαιδευτικών δεν ποινικοποιείται”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Την Παρασκευή στις 16 Μαρτίου 2018 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Α’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου γιατί εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους σε απολυμένη έγκυο, έπειτα από μήνυση που άσκησε ιδιωτική εταιρία. Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας& Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας συμπαραστέκεται στους διωκόμενους Εκπαιδευτικούς και θεωρεί ότι η αλληλεγγύη που επέδειξε ο κλάδος των Εκπαιδευτικών δεν ποινικοποιείται”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.