Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια καταγγελία, η οποία αναφέρει ότι κατέβασαν μαθητή από τρένο στην Πάτρα, καθώς δεν είχε 10 λεπτά για να συμπληρώσει το ποσό για να βγάλει εισιτήριο.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε ανακοίνωσή της, διαψεύδει το εν λόγω περιστατικό.

Η εταιρεία επικαλείται τις αναφορές του προσωπικού στην προκαταρκτική έρευνα που διεξήγαγε, η οποία ολοκληρώθηκε άλλα και το γεγονός ότι δεν εκδίδονται εισιτήρια επί των συρμών. Καλεί πάντως όποιον επέβαινε στην αμαξοστοιχία και αντελήφθη κάτι να επικοινωνήσει με την εταιρεία.

Συγκεκριμένα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι:

"1. Στον Προαστιακό Πάτρας, ήδη από τις 22 Φεβρουαρίου 2018 δεν εκδίδονται εισιτήρια επί των συρμών. Η έκδοση εισιτηρίων του Προαστιακού Πάτρας γίνεται αποκλειστικά από σημεία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. στην πόλη της Πάτρας και σε επιλεγμένους σταθμούς. Επομένως, ο ελεγκτής εισιτηρίων δεν είχε στην κατοχή του εισιτήρια και δεν θα μπορούσε να προβεί σε πώληση.

  1. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. διερεύνησε άμεσα και επισταμένα την καταγγελία με ΕΔΕ, η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα. Από τις αναφορές του προσωπικού, αλλά και στοιχεία που έχει (μέχρι στιγμής) στη διάθεσή της η εταιρία, δεν προκύπτει ότι το περιστατικό έλαβε χώρα.

Ωστόσο, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. παρακαλεί όποιον επέβαινε επί της ως άνω αμαξοστοιχίας και αντελήφθη το περιστατικό της καταγγελίας να επικοινωνήσει μαζί μας και να μας ενημερώσει".

Ανάλογη ανακοίνωση έχει εκδώσει και η Ομοσπονδία των Εργαζομένων στην εταιρεία.