Το Ε.Κ.Θ. στηρίζει τους εργαζόμενους στον τηλεοπτικό σταθμό “Mega

|
ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΛΗΣ

Τη συμπαράστασή του στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι του MEGA εκφράζει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Ακόμη, ζητά την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αλλά και επίσημη ενημέρωση από τη διοίκηση της Τηλέτυπος ΑΕ και των μετόχων της για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το ΕΚΘ:

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης εκφράζει τη συμπαράσταση του στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, οι οποίοι απλήρωτοι εδώ και 17 μήνες δίνουν έναν πρωτοφανή αγώνα προκειμένου να επαναλειτουργήσει ο τηλεοπτικός σταθμός και να μπει ένα τέλος στην πολύμηνη εργασιακή τους ομηρία.

Μόνο ερωτήματα προκαλεί η στάση των βαθύπλουτων ιδιοκτητών της επιχείρησης που από τη μία πλευρά αποπληρώνουν τα δάνεια τους με τη λειτουργία του σταθμού και από την άλλη αφήνουν στην αβεβαιότητα τους 420 εργαζόμενους, οδηγώντας τους ίδιους και τις οικογένειες τους στην απόγνωση.

Το Ε.Κ.Θ. στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων και όπως και η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βορείου Ελλάδος (Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε.) ζητά την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αλλά και επίσημη ενημέρωση από τη διοίκηση της Τηλέτυπος ΑΕ και των μετόχων της για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.