Θα δώσουν αγώνα για να πάρουν την επιμέλεια των παιδιών του γιου τους, λένε  στο STAR οι γονείς του αγρότη από το Βελβεντό που πριν από δύο χρόνια σκότωσε και έθαψε στο χωράφι την γυναίκα του Ανθή Λινάρδου.

Τα τρία ανήλικα μεγαλώνουν με την μητέρα του θύματος στην Αθήνα.

Ο Μανώλης Τσιουχάρας, ο πατέρας του δράστη δήλωσε στο STAR:

«Εγώ θα κάνω κι άλλο αίτημα τα παιδιά να έρθουν εδώ. Τον γιο μου δεν τον θέλω τόσο όσο τα παιδιά. Θα επικαλεστώ να δουν πως είναι εκεί και πως θα περνάν εδώ. Κι ας είναι δοκιμαστικά».

Η μητέρα του 40χρονου δράστη είπε: «Θέλουμε αλλά αφού δεν τα αφήνουν. Από την πρώτη ημέρα τα πήραν εκεί. Κάναμε και δικαστήριο αλλά τίποτα!».

«Τα παιδιά είναι το παν. Βρισκόμαστε κάπως καλά…. Είμαστε από τις καλές οικογένειες… Δεν ζουν σε πολύ καλή κατάσταση από ότι βλέπω εγώ» πρόσθεσε ο πατέρας του δράστη.

Τα τρία ανήλικα παιδιά γνωρίζουν όλη την αλήθεια από την πρώτη στιγμή. Μένουν στην Αθήνα με την γιαγιά τους και παρακολουθούνται από παιδοψυχολόγους. Εκείνοι θα κρίνουν πότε είναι έτοιμα να έχουν επικοινωνία με τον πατέρα τους που βρίσκεται στις φυλακές της Λάρισας.

Η μητέρα της Ανθής είπε: «Αυτά τρέμουνε, με το που βγαίνω έξω να πάω μέχρι το περίπτερο να πάρω ένα γάλα, «γιαγιά μου μη γίνει καμιά ληστεία και σε σκοτώσουνε», μου λέγανε προχθές».

Ο 40χρονος αγρότης θα καθίσει και πάλι στο εδώλιο την ερχόμενη εβδομάδα. Φέρεται να συμφώνησε με συγκρατούμενο του στο σωφρονιστικό κατάστημα Φελλίου Γρεβενών, όπου εξέτιε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, να κάνει κακό στην πεθερά του, όταν εκείνος θα έπαιρνε άδεια. Σύμφωνα με πληροφορίες τρίτος συγκρατούμενος τους άκουσε τη συνομιλία των δύο ανδρών και ενημέρωσε τις αρχές. Η διαδικασία κινήθηκε αυτεπάγγελτα. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

πηγή: star.gr