Εργασίες συντήρησης από σήμερα στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Εργασίες  συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από τον ισόπεδο κόμβο με την Εθνική Οδό Αθήνας- Θεσσαλονίκης (Ε.Ο.1) ως τον ισόπεδο κόμβο με την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Αεροδρομίου «Μακεδονία» (Κ13) θα  πραγματοποιηθούν από σήμερα Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018 ως και την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018, από τη Διεύθυνση  Τεχνικών  Έργων  της  Περιφέρειας  Κεντρικής  Μακεδονίας.

Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν:

  1. Εργασίες οριζόντιας σήμανσης (διαγράμμιση) στο παράπλευρο συνδετήριο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ9 (Τούμπας) ως και την έξοδο προς τον οικισμό του Αγίου Παύλου με κατεύθυνση δυτικά, με αποκλεισμό μιας λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και του ανισόπεδου κόμβου Κ7 (Επταπυργίου) και των συνδετηρίων κλάδων αυτού προς και τις δύο κατευθύνσεις, με αποκλεισμό μιας λωρίδας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9:00 π.μ. με κατεύθυνση δυτικά.
  2. Εργασίες οριζόντιας σήμανσης (διαγράμμιση) στο κύριο οδικό τμήμα και στο παράπλευρο συνδετήριο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ8 (Τριανδρίας) ως τον ανισόπεδο κόμβο Κ9 (Τούμπας), καθώς και στο οδικό τμήμα 400 μ. πριν τον ανισόπεδο κόμβο Κ11 (Πυλαίας) μέχρι και 100μ. μετά από αυτόν, με κατεύθυνση ανατολικά και με αποκλεισμό μιας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 8:00 π.μ. για τις εργασίες με κατεύθυνση ανατολικά.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  την Υποδιεύθυνση  Τροχαίας  Θεσσαλονίκης,  ώστε  να  γίνουν  οι  απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.